SÓSPÁLCIKA ÉS
PEREC GYÁRTÓ

1992 ÓTA

BIO Termékcsalád

Egészséges táplálkozás és nassolás egyszerre!

A biotermékek fogyasztása egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Nem véletlenül. A bioélelmiszerek egészségesebbek, nem tartalmaznak káros összetevőket, viszont több bennük a vitamin és ásványi anyag. A „bio” előtagot akkor lehet élelmiszerek esetén használni, ha az alapanyagok termelésétől, a feldolgozáson át az elkészítésig szigorú követelmények betartásával készülnek. Az általunk gyártott Bio tönkölybúza sóspálcika rendelkezik a szükséges magyarországi és európai uniós tanúsítvánnyal is, melyek azt igazolják, hogy a sóspálcika gyártása az IFS előírások betartásával történt.

Biopont Biokontroll Bikontroll Eu

Milyen előnyei vannak a BIO termékek fogyasztásának?

  • Kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készülnek.
  • Tartósítószer-mentesek.
  • Nem tartalmaznak színezéket, adalékokat.
  • Egészségesebb nádcukor helyettesíti bennük a hagyományos kristálycukrot.
  • Teljes kiőrlésű lisztből készülnek, így értékes növényi rostokat és vitaminokat tartalmaznak.
  • A liszt alapanyaga tönkölybúza, amely több egészséges hatóanyagot tartalmaz és jóval kisebb mértékben savasít, mint a hagyományos búza.

BIO Termékeink

Saját biotermékünk a Bio tönkölybúza sóspálcika. A tönkölybúza sokkal több hasznos tápanyagot tartalmaz, mint a hagyományos gabonafajták, a felhasznált nádcukor pedig kevésbé terheli a szervezetet és sokkal egészségesebb a fehércukornál, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag.

A Bioponttal együttműködésben 2007. óta gyártunk biotermékeket. A Bio sós kisperec és a Bio tönkölybúza sóspálcika a népszerű, egészséges és finom bio ropogtatnivalókhoz tartoznak.

Ezek a rágcsálnivalók nem tartalmaznak tartósítószert, adalékanyagokat vagy színezőanyagokat, remekül beépülnek egy egészséges étrendbe, rövid időn belül az egész család kedvencei lesznek.

Tanúsítványaink

Az alábbi linkeken pdf formátumban letölthetőek a termékeink és gyártástechnológiánk által elért tanúsítványok:

A pdf állományok megnyitásához pdf olvasó szükséges, amelyet pl. az Adobe oldaláról szerezhet be.