SÓSPÁLCIKA ÉS
PEREC GYÁRTÓ

1992 ÓTA

Gyártó

A Csipet Sós Pálcika és Perec Gyártó története egészen 1992-ig nyúlik vissza. Annak idején három gépsorral indult a sóspálcikák gyártása, mára a többszöri bővítésnek és fejlesztésnek három sóspálcika és három perecgyártó gépsorral működik az üzem Üllői telephelyén. A vállalatnál nyolcvanöt főt foglalkoztatunk, dolgozóink nagy része a gyárban dolgozik, amely az üllői ipari park területén található, illetve a megemelkedett gyártási érdeklődésnek köszönhetően újabb telephellyel bővültünk Túrkevén.

A sóspálcikák hagyományos vágott technológiával készülnek, mert a magyar ízlésvilághoz az így készült rágcsálnivalók íze és textúrája áll közelebb. Ebben az üzemben készül a nagy élelmiszeripari láncok saját márkás sóspálcikának és sóspereceinek jelentős része. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink közé tartozik a Tesco, CBA, Aldi, Auchan, Biopont, Penny, Reál, Minimax, Norbi Update és a Metro áruházak is.

A bérgyártáson kívül rengeteg figyelmet fordítunk saját márkánk a Csipet sorsára is, sós pálcikánk jelenleg négy féle változatban kapható. Bio termékünk VitaPrim bio tönkölybúza sóspálcika néven kapható.

Tanúsítványaink

Az alábbi linkeken pdf formátumban letölthetőek a termékeink és gyártástechnológiánk által elért tanúsítványok:

A pdf állományok megnyitásához pdf olvasó szükséges, amelyet pl. az Adobe oldaláról szerezhet be.